اگر شما نیز از علاقه مندان به گیاه زیبا و دوست داشتنی کاکتوس هستید، جای دارد که در ادامه مبحث روش نگهداری کاکتوس + انواع کاکتوس ها با روش نگهداری کاکتوس در تابستان آشنا شده و از این گیاه در فصل گرما مراقبت های لازم را به عمل بیاورید. از این روی در ادامه با چند وچون همراه بوده و این فرمول را مطالعه نمایید.

روش نگهداری از کاکتوس در تابستان

کاکتوس یکی از گیاهان خانگی است، که برای پرورش صحیح و رشد آن در فصل تابستان شرایط نگهداری کاکتوس در این فصل را بدانید، در نتیجه با چندوچون همراه باشید.

آبیاری بیشتر

می دانیم که کاکتوس گیاه موقعیت های جغرافیایی گرمسیر است و قادر به نگهداری و ذخیره آب در بافت خود خواهد بود، البته این موضوع مانع از آبیاری گیاه به میزان مناسب نخواهد شد. بدیهی است که کاکتوس ها در فصل گرما به میزان آب بیشتری نیاز دارند. اما نمی توان این موضوع را از پیش مقیاس کرده و حجم خاصی برای آن در نظر گرفت. همیشه توجه داشته باشید که اگر حالت بافت کاکتوس کمی خمیده و چروکیده شده است، حتما میزان آبیاری شما کم بوده و باید آب بیشتری به گیاه بدهید.

با تامین آب لازم، رفته رفته حالت چروکیدگی آن برطرف شده و مجدد بافتی کشیده و درخشان خواهد داشت. اما توصیه می کنیم که از پیش نسبت به نوع کاکتوسی که نگهداری می کنید، از وضعیت آبرسانی مورد نیاز آن آگاهی پیدا کرده و منتظر رسیدن به وضعیت خمودگی و چروکیدگی گیاه نباشید.

نکته

حتما دقت داشته باشید که اگر کاکتوس شما از آن دسته کاکتوس هایی است که در فصل تابستان به خواب فرو می رود، باید در این دوران، میزان آبیاری آن را محدودتر سازید. همان طور که می دانید در زمان خواب گیاه، به آبیاری کمتری نیاز خواهد بود و لازم است که میزان آبیاری کاکتوس ها را در فصل تابستان به حداقل برسانید.

به طور مثال کاکتوس لیتپوس، فصل تابستان و زمان گرما را برای خواب انتخاب می کند و لازم است که در این فصل از سال، آبیاری کاکتوس لیتپوس را به حداقل برسانید، یا به طور مثال کاکتوس های گوشتی نیز شرایط نگهداری متفاوتی دارند که در این لینکhttps://chandochon.com/succulent-plant/ ) می توانید آن را مطالعه کنید.

دور کردن از نور مستقیم خورشید

به یاد داشته باشید که حتما در فصل تابستان کاکتوس ها را از تابش مستقیم نور خورشید دور نگه دارید. تابش مستقیم نور خورشید برای کاکتوس های خانگی، آزاردهنده بوده و رفته رفته سوختگی و لک روی بدنه آن ها ایجاد می کند. البته این موضوع در خصوص کاکتوس های بیابانی صادق نیست و سازگاری آن ها با نور مستقیم و تند آفتاب بیشتر است. توصیه می شود برای دریافت نور خورشید از سوی کاکتوس ها، بدون آن که صدمه ای به آن ها برسد؛ از یک لایه فیلتر بین نور خورشید و کاکتوس بهره مند شوید.

در ضمن توجه داشته باشید که میزان تحمل نور آفتاب در میان کاکتوس های مختلف، متفاوت است و همه آن ها شرایط یکسانی از جهت قرار گرفتن در مقابل نور مستقیم نور خورشید ندارند. کاکتوس های دارای تیغ و مو، چون کاکتوس اسپوستوا یا سفالئسرئوس، مقاومت بیشتری در مقابل نور مستقیم نور خورشید داشته و بسیار دیرتر عکس العمل منفی از خود نشان می دهند.

به طور کلی اگر چه تابش نور خورشید برای رشد گیاه کاکتوس و یا هر گیاه دیگری کاملا لازم بوده و نمی توان آن را حذف کرد، اما با این همه باید به میزان دریافت نور خورشید توجه کافی داشته باشید و از زیاد قرار دادن گیاه در معرض آفتاب یا محدود کردن بیش از حد آن، خودداری نمایید. همان اندازه که تابش زیاد نور خورشید به گیاه کاکتوس، صدمه رسان خواهد بود؛ کمبود آن نیز این گیاه را دچار مشکل خواهد کرد. برگ های چروکیده و ریشه آسیب دیده خواهند شد.

دمای مناسب کاکتوس

به یاد داشته باشید که اگرچه گیاه کاکتوس تحمل دمایی بالایی دارد، اما این بدان معنا نیست که می توانید این گیاه را در هر دمایی قرار دهید. حداکثر دمای قابل تحمل برای اکثر گونه های کاکتوس، چیزی در حدود 50 درجه سانتی گراد است و بیش از آن برای گیاه آزاردهنده بوده و بافت آن را تحت آسیب قرار می دهد. البته بیشتر کاکتوس ها در دمایی تا 38 درجه وضعیت مناسبی دارند و شما نیز برای راحتی و رفاه گیاه کاکتوس خود، بهتر است آن ا در دمایی بین 12 تا 20 درجه سانتی گراد و حتی کمتر از این قرار دهید.

شما می توانید از یک دماسنج در محیط قرارگیری کاکتوس ها استفاده کرده و همیشه دمای محیط آن ها را مورد بررسی قرار دهید. اگر می خواهید گیاه کاکتوس شاداب و همیشه سرزنده ای داشته باشید، این روش بهترین کاری است که برای چک کردن دمای محیط، پیش رو خواهید داشت.

نگهداری از کاکتوس در فصل گرما با کود مناسب

در فصل تابستان باید به سراغ کودهایی بروید که سطح ازت پایینی دارند و میزان پتاس آن ها بالا است. مقدار کوددهی مناسب کاکتوس ها در تابستان، ماهی یک بار در نظر گرفته شده است و البته باید دقت داشته باشید که کاکتوس های در خواب، نیازی به کوددهی ندارند و کود رسانی به این کاکتوس ها را باید به زمان بیدار شدن آن ها از خواب فصلی اختصاص دهید.

روش صحیح آبدهی کاکتوس

نکته 1

برای آبیاری کاکتوس، بهتر است از دو جهت مختلف، یعنی از روی گلدان و از زیر گلدان استفاده نمایید. به یاد داشته باشید که نمی خواهیم ریشه کاکتوس خشک شود، زیرا در این صورت حتی با آبیاری های بعدی، باز امکان خشک شدن ریشه گیاه وجود خواهد داشت.

نکته 2:

دقت داشته باشید که اگر کاکتوس شما عادت به نگهداری در فضای آزاد دارد، قطعا رطوبت را سریع تر از دست داده و باید در فصل گرما و تابستان، میزان آبیاری بیشتری برای آن در نظر بگیرید، یا به شکلی دیگر فاصله آبیاری ها را کمتر کرده و در بازه های زمانی نزدیک تر به هم، نسبت به آب دادن به گیاه کاکتوس، اقدام کنید.

سخن پایانی

شما چطور از گیاه کاکتوس مراقبت می کنید و چه روش هایی را برای نگهداری از کاکتوس در تابستان مورد نظر قرار می دهید؟ آیا از گل های بهاری و طریقه نگهداری آن ها چیزی میدانید؟ ایده ها و نظریات خود را در بخش دیدگاه چند و چون با ما و دیگر خوانندگان در میان بگذارید.

 منبعچندوچون

 


چندوچون کاکتوس ,گیاه ,آبیاری ,داشته ,نگهداری ,خورشید ,داشته باشید ,گیاه کاکتوس ,میزان آبیاری ,قرار دهید ,نگهداری کاکتوس ,توجه داشته باشید منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

یاس مطلب | Yas matlab مدرسه اخلاق آتلیه فردوس فیلم چهارده معصوم-خطابه غدیر-جشن غدیر sazkala.com دانش پدیا قفس بلدرچین ششم فارابی جایی برای من